Crea-design.ro
CREA elaborated the visual design for the Romanian Farm Accountancy Data Network (RICA). The work included design of webpage, folders, leaflets, posters and CD (cover and print). The cooperation with CREA was easy, they understood our demands and made proposals fulfilling our requests.
Henry Joergensen, Senior Adviser, Danish Agricultural Advisory Service

Despre noi

CREA este un studio de grafica si design ce activeaza in domeniul publicitatii din Romania.

Credem ca cele mai bune idei de comunicare, spun povesti care te angajeaza si motiveaza in acelasi timp. De la strategie si branding, la tipar, design pentru ambalaj, precum și website interactiv, lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a crea branduri si de a dezvolta instrumente pentru afacerile lor, de la cele mai simple elemente de branding, pana la proiecte integrate de comunicare.

Mici ca dimensiuni, la marimea companiei ne referim, dar cu dorinta si ambitia, de a avea succes. Cu aceste atu-uri de partea noastra, ne permitem sa acordam fiecarui proiect atentia si concentrarea necesara.

De asemenea, succesul de pana acum, se datoreaza oportunitatii de a colabora cu clienti ambitiosi, ce isi desfasoara activitatea in cadrul mai multor domenii de activitate, din cadrul afacerilor de vanzari, ambalajului, media si marketing pe de alta parte.

 
slogan
copyright © 2013. CREA Design este o marca CREA. Toate drepturile rezervate.   Termeni de utilizare