Crea-design.ro
Nu este nevoie decat de cateva imbucaturi, ca sa vezi daca o mancare este gustoasa sau nu. Translatand in business, o colaborare lunga si de succes, care continua si acum, iar aceasta spune totul despre el si agentia pe care a creat-o, Crea Design.
Sorin Lucian Ichim, Director Marketing FOX

Despre noi

CREA este un studio de grafica si design ce activeaza in domeniul publicitatii din Romania.

Credem ca cele mai bune idei de comunicare, spun povesti care te angajeaza si motiveaza in acelasi timp. De la strategie si branding, la tipar, design pentru ambalaj, precum și website interactiv, lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a crea branduri si de a dezvolta instrumente pentru afacerile lor, de la cele mai simple elemente de branding, pana la proiecte integrate de comunicare.

Mici ca dimensiuni, la marimea companiei ne referim, dar cu dorinta si ambitia, de a avea succes. Cu aceste atu-uri de partea noastra, ne permitem sa acordam fiecarui proiect atentia si concentrarea necesara.

De asemenea, succesul de pana acum, se datoreaza oportunitatii de a colabora cu clienti ambitiosi, ce isi desfasoara activitatea in cadrul mai multor domenii de activitate, din cadrul afacerilor de vanzari, ambalajului, media si marketing pe de alta parte.

 
slogan
copyright © 2013. CREA Design este o marca CREA. Toate drepturile rezervate.   Termeni de utilizare