Crea-design.ro
CREA elaborated the visual design for the Romanian Farm Accountancy Data Network (RICA). The work included design of webpage, folders, leaflets, posters and CD (cover and print). The cooperation with CREA was easy, they understood our demands and made proposals fulfilling our requests.
Henry Joergensen, Senior Adviser, Danish Agricultural Advisory Service

Oameni si valori

Aurel Neagu este fondatorul CREA. Si-a construit o cariera importanta, de peste 20 ani, in marketing si publicitate, cea mai notabila fiind ca Senior Graphic Designer in cadrul companiei Mobifon S.A. (CONNEX - acum Vodafone), unde a contribuit si construit, impreuna cu ceilalti colegi, unul din cele mai admirate si valoroase branduri din sud-estul Europei.

In 1990, in cadrul primei companii de vanzare a computerelor Apple din Romania, Jordan srl, a invatat "pe rupte" primele secrete ale graficii computerizate, unde impreuna cu un grup de colegi, creau si editau singurele publicatii realizate integral pe calculator din Romania. Se poate numi epoca de pionierat a designului pe calculator.

Apoi in 1992, in cadrul redactiei cotidianului Romania Libera, unde pe langa design, publicitate si "paginare", a coordonat departamentul de grafica, design si pre-press, si apoi pe cel al agentiei de publicitate.

A urmat o alta perioada de succes, de data aceasta in cadrul companiei Ana Group, in cadrul departamentului marketing, consolidand imaginea corporate a primului dealer Samsung din Romania, Ana Electronic.

De asemenea a adus valoare, originalitate si design mai multor branduri, companii sau publicatii media, prin contributie personala sau in numele CREA. Cum ar fi: Casio, Benefon, cotidianul Actualitatea, cotidianul Libertatea, revista Romania Pitoreasca, Casa Nato si altele.

 
slogan
copyright © 2013. CREA Design este o marca CREA. Toate drepturile rezervate.   Termeni de utilizare