Crea-design.ro
CREA elaborated the visual design for the Romanian Farm Accountancy Data Network (RICA). The work included design of webpage, folders, leaflets, posters and CD (cover and print). The cooperation with CREA was easy, they understood our demands and made proposals fulfilling our requests.
Henry Joergensen, Senior Adviser, Danish Agricultural Advisory Service

Creioane de idei

CREA - este un studio de creatie grafica, web, film si animatie.

Capacitatea de a comunica efectiv prin intermediul designului nu este deloc accidentala. Fie ca e vorba de identitate de corporatie, proiecte si strategii de branding sau pur si simplu de o idee stralucita, ne ajutam clientii sa-si atinga scopul. Aducem fiecarui proiect entuziasmul si creativitatea care ne caracterizeaza, si scoatem in prim-plan, acele insusiri, ce fac numele si produsele dumneavoastra sa fie remarcate.

Cu noi succesul este de partea dumneavoastra, numele si produsele companiei devin cunoscute datorita strategiilor eficiente de branding si marketing.

Indiferent de marimea companiei sau de scopul proiectelor pe care le intreprindeti, CREA abordeaza fiecare proiect in mod individual. Ne intalnim clientii, le ascultam ideile, adaugam la acestea creativitatea, experienta si inspiratia noastra, pentru a crea o noua viziune. Impreuna oferim solutii complete si de succes.

Punem la dispozitie un nivel tehnologic inalt, oferindu-va in acelasi timp, servicii de conceptie si design, de cea mai buna calitate, la preturi extrem de competitive. CREA pune accent pe inovatie continua, utilizarea tehnologiei digitale de ultima ora si hotararea de a oferi produse de cea mai buna calitate, in cel mai scurt timp.

In virtutea relatiilor de parteneriat cu profesionisti dintr-o multitudine de domenii putem, nu in ultimul rand, aborda si proiecte integrate de mare anvergura.

 
slogan
copyright © 2013. CREA Design este o marca CREA. Toate drepturile rezervate.   Termeni de utilizare