Crea-design.ro
Fiind o organizatie tanara, la inceput de drum, am cautat sa ne cream o identitate vizuala distincta. Alegerea noastra de a apela la serviciile CREA s-a dovedit inspirata, materialele avand un impact considerabil asupra colaboratorilor nostri, de la institutii de invatamant, la administratii ale unor arii protejate.
Gabriela Varveri - Asociatia Montana Carpati

ARW corporate identity
ARW corporate identity
ARW corporate identity
ARW corporate identity
ARW corporate identity
ARW corporate identity
ARW advertising
ARW advertising
ARW advertising

ARW corporate identity ARW corporate identity ARW corporate identity ARW corporate identity ARW corporate identity ARW corporate identity ARW advertising ARW advertising ARW advertising

ARROW International - Te prinde bine

CREA a conceput design-ul in 2006, obiectivul initial fiind constructia unui nou logo si a unei noi identitati, pozitionarea ARROW International pe piata de vanatoare si pescuit, ca o "orchestra" sustinuta de promisiunea provocatoare TE PRINDE BINE. Echipa ARROW este alcatuita dintr-un nucleu de oameni, cu experienta de peste 20 ani pe piata de profil, orientate spre succes si performanta. Brand-ul ARROW este construit pe valorile la care adera membrii companiei: echipa, putere, dinamism, loialitate si capacitatea de a fi diferiti de ceilalti competitori... Sageata sugereaza ca fiecare membru al echipei tinde sa obtina cele mai inalte performante. Departe de a fi o modalitate de departajare, linia este de fapt un semn al apartenentei la echipa, al solidaritatii un semn de continuitate. Sloganul vorbeste despre abilitatea cu care echipa isi indeplineste obiectivele, pozitionand-o in excelenta (BINE), faptul ca orice produs vei folosi, din multitudinea de marci, din portofoliu, ti se va potrivi perfect.

 
slogan
copyright © 2013. CREA Design este o marca CREA. Toate drepturile rezervate.   Termeni de utilizare