Crea-design.ro
Nu este nevoie decat de cateva imbucaturi, ca sa vezi daca o mancare este gustoasa sau nu. Translatand in business, o colaborare lunga si de succes, care continua si acum, iar aceasta spune totul despre el si agentia pe care a creat-o, Crea Design.
Sorin Lucian Ichim, Director Marketing FOX

Vincon Vrancea Vita Romaneasca
Vincon Vrancea Vita Romaneasca
Vincon Vrancea Vita Romaneasca
Vincon Vrancea Vita Romaneasca

Vincon Vrancea Vita Romaneasca Vincon Vrancea Vita Romaneasca Vincon Vrancea Vita Romaneasca Vincon Vrancea Vita Romaneasca

Vita Romaneasca

Brand aflat in segmentul mainstream [mediu], produs de Vincon Vrancea. O gama reprezentativa de vinuri traditionale, scaldate in soarele vestitelor podgorii romanesti de la Husi, Panciu, Odobesti, Cotesti si Pietroasa. Este brand name-ul care-ti indulceste viata, datorita vinurilor demidulci si dulci pe care le inglobeaza, zaharul rezidual din strugure a permis evidentierea unui impresionant potential aromatic, specific soiurilor. Cu aceste caracteristici si insusiri creionate, CREA reuseste in 2004 sa revitalizeze, prin creatie si design, unul din brandurile cu traditie din Romania. Totodata eforturile depuse au facut ca vanzarile brandului sa creasca semnificativ.

 
slogan
copyright © 2013. CREA Design este o marca CREA. Toate drepturile rezervate.   Termeni de utilizare